Cinema sense condicions és un programa del grup Panorames de cinema.

dimarts, 22 de desembre del 2009

Comptem fins a 14... I al gener continuarem!


Al Cinema sense condicions us volem agrair, en aquesta nova etapa amb suport informàtic, el seguiment que heu tingut des del 98.1 de l'FM, o be des d'aquest bloc que esteu llegint i, fins i tot, des del servidor ivoox (http://www.ivoox.com), que ens ha donat un excel·lent servei per poder penjar els programes i després accedir-hi des del missatge de cada setmana. Esperem que hagueu passat bones estones amb nosaltres i us desitgem un bon pas entre l'any 2009 i el 2010.

Però abans, com cada setmana, la variada i suggerent Llista del Xesco:


La Carme ha vist i ens comenta l'estrena de l'últim llarg del nostre director centenari en actiu preferit: Manoel de Oliveira; conjuntament amb un curt de Pere Portabella.

Encara més: el Joan ha estat a Berlín i ens dóna notícies de l'última pel·lícula dirigida pel Michael Haneke, encara no estrenada. De moment, podem veure el resum:


I també hem fet un esment especial a l'última proposta del director Spike Jonze, una pel·lícula que marca un abans i un després en el cinema sobre psicologia infantil, amb monstres inclosos. Veieu-ne, si us plau, un breu resum:


A la segona part, controvèrsia i discussions (amistoses, és clar!) sobre la figura i la cinematografia de Claude Chabrol:





I ara sí... Bones festes i bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada