Cinema sense condicions és un programa del grup Panorames de cinema.

dimarts, 15 de desembre del 2009

Portem 12+1 programes?... No, 13!!!


I tant que sí, 13 és un bon nombre, sobretot perquè avui hem tingut nova col·laboradora al programa. Des d'avui, Cinema sense condicions té el plaer de comptar amb Carme Nebot, artífex del primer cinefórum celebrat a Catalunya... I en plena forma cinematogràfica! Comproveu-ho a l'audio del programa que teniu just a sobre d'aquest paràgraf.

Amb la Carme ja som set aficionats al cinema, tots parlant a la vegada, en directe, a l'estudi de Ràdio Desvern... Però sense barallar-nos, que consti!

Després de dues setmanes sense programa tenim, com sempre, una selecció de les Estrenes del Xesco, i alguna pel·lícula més que hem vist els altres:



Tot plegat adobat amb l'habitual reguitzell de referències a la història del cinema, l'actualitat, l'art i tot el que un programa sense condicions pot donar de sí...

A la segona part, el David ens ha presentat, amb humor i maestria, la cinematografia de l'Emma Suarez, actriu sensual i expressiva com poques. Si voleu comprovar-ho, veieu el resum de la pel·lícula on realitza una de les seves interpretacions més intenses:



La Carme assegura que s'ho ha passat molt bé... I nosaltres també amb tu, creu-t'ho, Carme! Comptem amb tu com a part ja indispensable del programa...

Esperem que vosaltres, oients nostres, també hagueu gaudit (i que gaudiu sempre que volgueu, a través d'aquest bloc) del 12è programa de la temporada.

Una setmana més... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada