Cinema sense condicions és un programa del grup Panorames de cinema.

dimarts, 13 de setembre del 2011

Primer CsC de la temporada 2011-12:
La 1a llista del Xesco i repàs de l'estiu...
Amb l'equip al complet!

(Per problemes tècnics, el primer programa de la temporada no ha pogut enregistrar-se. Si algun amable oient disposa de la gravació, li agrairïem enormement que es posés en contacte amb nosaltres o amb l'emissora per poder posar l'àudio a disposició de tothom... Moltes gràcies!)

Després d'unes llargues i cinematogràfiques vacances d'estiu, l'equip al complet del Cinema sense condicions torna a la programació de Ràdio Desvern, amb la mateixa empenta de temporades passades, i amb la il·lusió constant de proporcionar-vos diversió i reflexió al voltant del setè art.

Per començar la temporada, no podia faltar la Llista del Xesco, que hem interromput per parlar amb el nostre amic i col·laborador Sergi Herrada, sobre El cigne negre...


... la gran pel·lícula que es podrà veure aquest divendres, a les 22:30 hores, al Cineclub Utopia del Casal de Joves de Sant Just Desvern.

La resta del programa, dedicada a glossar diferents films que hem pogut veure durant l'estiu, per tal d'entrar en aquesta nova temporada amb intensitat i harmonia.

Des del Sense Condicions us desitem, una temporada més...

... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada