Cinema sense condicions és un programa del grup Panorames de cinema.

dimarts, 15 de març del 2011

24è Cinema sense condicions de la temporada: Novetats de la Biblioteca, Cineclub Utopia i La cacera de bruixes!


Programa farcit de continguts i ple d'absències. Ni Xesco ni Jaume ni Rosa Mª han pogut participar avui, així que David, Joan, Carme i Francesc han estat els encarregats de tirar endavant la tertúlia de cinema d'aquesta setmana de Ràdio Desvern.

Això sí, amb dos convindats molt especials. Primer, la Biblioteca de Can Ginestar, amb la qual hem iniciat una col·laboració que està cridada a ser molt fructífera. Per obrir boca, hem presentat les novetats en DVD dels mesos de febrer i març:

Cartell Novetats Febrer-Març'11 DVD

El segon convidat ha estat Sergi Herrada, de part del Cineclub Utopia del Casal de Joves de Sant Just Desvern, qui ens ha presentat la proposta de l'esmentat cineclub pel mes de març...


... programada, concretament, per a aquest divendres 18 a les 22:30 hores.

I, a l'última part, Joan ens ha fet una excel·lent introducció sobre la cacera de bruixes dels anys 50' i 60' del segle XX als Estats Units, per part del Comité d'Activitats Antiamericanes, encapçalada pel senador McCarthy. Una brillant pel·lícula sobre el tema, dirigida per George Clooney ens ha servit per posar la música introductòria i de fons:


... No us perdeu un nou espai temàtic al Cinema sense condicions de Ràdio Desvern!

Bona nit i bona sort... I bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada