Cinema sense condicions és un programa del grup Panorames de cinema.

dimarts, 8 de febrer del 2011

19è CsC... Clàssics, estrenes, previsions, Cine Club Utopia i El Golem!


Nou al·luvió de referències creuades al voltant del fet cinematogràfic a Ràdio Desvern!

Avui (i dissabte, en repetició) l'equip al complet: Jaume, David, Francesc, Xesco, Rosa Mª, Joan i Carme. Com a convidat especial, Sergi Herrada, del Cineclub Utopia del Casal de Joves de Sant Just Desvern, que ens ha parlat del passi, aquest divendres a les 22:30 hores, de, ni més ni menys, que...


... Entre tots hem fet un altre Cinema sense condicions!

La llista del Xesco, des del començament de temporada, es presenta a ella mateixa, en l'entrada anterior o posterior a aquesta. A l'espai d'aquesta setmana, hem tingut: Andrei Rublév, de Tarkovsky; L'home de la Manxa, amb Peter O'Toole i Sofia Loren; i El fantasma de la llibertat, de Luis Buñuel... Excitant i inclasificable tria!

Però no només això, tant Xesco mateix com Joan han pogut veure l'última del ja mestre Aronofsky, El cigne negre...


Continuem! Joan ens ha sorprés amb els comentaris d'una pel·lícula que s'ha d'estrenar encara: Winter's Bone...


... I encara més, Rosa Mª ha vist l'última de la Iciar Bollaín...



Però no us penseu que això és tot: David ens ha introduït el tema del Golem al cinema... Us sorprendran les connotacions d'aquest personatge creat del fang, al servei (o no) de la humanitat!

[Aquí al costat teniu un fotograma de la pel·lícula de referència sobre aquest personatge: El Golem (Der Golem, wie er in die Welt kam), dirigida al 1920 pels alemanys Carl Boese i Paul Wegener]

Esperem que hagueu gaudit i continueu gaudint d'aquesta nova edició del Cinema sense condicions de Ràdio Desvern... Bon profit de cinema!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada